Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Tuesday, 14 February 2012

Look Post: The Opposite Of Pink






I'm tired with pink, so go for earth colour. Oh, nampak tak I pegang beg Charles & Keith tu? So apa maknanya tu? Shopping di JPO.  :)

Location: Johor Premium Outlet, Johor. Palazo from Sugarscarf Collection.




10 comments:

  1. Cantik! Suka blazer tuuuuuuuu..:)

    ReplyDelete
  2. TQ. oh i bought dari Bandung it's from ZARA. Sini sure tak jumpa macam tu.. :)

    ReplyDelete
  3. Mahal tak kalau shopping kat bandung? Kalau compare ZARA sini,kat sana lg murah ke?

    ReplyDelete
  4. @teenot: of cos kat Bandung sangat murah! best shopping kat sana.

    ReplyDelete
  5. so gooorrggg! love ur palazo n leopard blazer, me want one! :)

    ReplyDelete
  6. Charles and Keith kat JPO murah tak?ke harga lebih kurang je mcm kat sini?teringin nak pegi shopping kat sana one day

    ReplyDelete
  7. Suke tgk blazer ngan palazo tu :) kaler sgt match :)

    ReplyDelete