Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Sunday, 26 February 2012

Tudung Mak Datin

Ha yang ni memang truly datin. Selalu mak datin pakai tudung bling bling, beads penuh but Datin Norjuma sangat simple and cantik with her bawal. Cantik kan. Kalau I pakai tudung macam ni, boleh jadi cantik macam dia ke? Ha nak jugak.. :)




Simple yet elegant, tak perlu susah nak bersulam bagai, just put ribbon. Done! Match with your attire, and turn so cantik. Boleh look alike Datin Norjuma.

Look at this tutorial. Very inspired to those suka cantik yet menyerlah. Padanan colours tu memang mengancam ok.


Is it true? If orang dah cantik, pakai apa pun akan nampak cantik..

Sesiapa yang dah tak tahan tu? geram nak lawa macam datin. cara nak dapatkan nya boleh pergi ke website Aidijuma and Facebook.. Jom jom terjah. I planning tu buy and wear it with my kurung. Jom shopping..and one thing tudung dia murah start RM10, RM15 dah boleh dapat. :)

Check it out! 

16 comments:

  1. teringin gak nak beli..huhu..tapi jauh..nak beli on9 lak leceh rasenye..kang buat sndiri gak kan..beli tudung bwl kosong,beli reben..jahit sndiri..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha good idea.. kalau jadi nati wawa nak upah jahit tudung bawal & ribbon lah.. hihihi..

      Delete
  2. rasa macam nak jahit riboon polka dot dekat tudung bawal yg dah ada..hehehehe

    ReplyDelete
  3. cantik sangat :) sis try lah pakai, mesti cantik jugak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik kan. oh boleh style mak datin after this.. :)

      Delete
  4. sweet jer kan tudung polkadot tu..

    ReplyDelete
  5. murahnyer tudung datin norjuma ni
    ni everyone can buy la ngeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. everyone can bertudung after this.. berbaloi-baloi.. :)

      Delete
  6. simple but nice kan..teringin nk pakai jgk huhu

    ReplyDelete
  7. rasenye dah buka kiosk..tp x sure kat mane..teringin nak beli satu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada ada.. the curve depan PADINI store.. jom terjah.. :)

      Delete