Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Wednesday, 22 February 2012

Coincidence

Orait.. cuba tengok betul betul picture I ni..
Tenung dalam dalam, setiap angle..
If tak puas hati lagi look at here.. 


Dah tengok? Dah tenung? So are you ready?





-






-






-








-







-





Betul ke ready? 




-





-






-





-





-







-






-







-





-




Ok here it is!



Bila tengok picture ini terkejut, sebab boleh sama dengan Dian Pelangi. Seriously it is coincidence. Tak pernah tengok pun picture dia ni before. Baru perasan tadi. Tu yang agak terkejut. Ok, if sama dengan orang lain acceptable lah, ni Dian Pelangi ok! Adakah wawa punya fashion dah setanding dengan artis antaranbangsa? eh siapa pulak artis antarabangsa.. over peghasan pulak.. hihihihi.

 Just wawa takde cincin gold besar tu je?

You so inspired me Dian Pelangi. This is just coincidence. Please sell your item to Malaysia. If Dian baca blog ni lah. Owh what's mean Dian ek? Macam keturunan contoh kat Malaysia macam tengku, sharifah ke? Please somebody tell me?

Wawa rainbow! :)

9 comments:

  1. wawa nama dian tu just ordinary name mcm kebanyakkan nama...cuma rasanya kalau di Indonesia nama yg ada 'dian' tu lebih di kenali dengan keturunan jawa...hehehe kalau tak salah la ye...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh.. macam unik ada dian kat depan tu.. thank you for your info.. jawa kat indonesia pun banyak kategori kan..

      Delete
  2. wahhh..sama mcm dress dian pelangi la hehe..nice2 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama kan? colour drss and shawl.. secara tak sengaja.. :)

      Delete
  3. You are getting there Wawa! I never not love you fashion sense! ♡

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ for your kind words.. good to hear that! x0x0.. :)

      Delete
  4. Hi babe,
    Where did you get the sandal from ya?

    ReplyDelete
  5. Hi babe,
    Where did you get ur sandal from ya? I love it!

    ReplyDelete
  6. salam kenal, kakak... u r so beautiful in fuschia.. :)

    xo,
    Icha^^
    http://ichabeldarmawan.blogspot.com

    ReplyDelete