Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Monday, 27 February 2012

Zaman Bercinta

Entry kali ni kind of jiwa-jiwa. Ingat Lisa & Yursy je ada cerita diaorang, kitaorang pun ada. :)

Dipendekkan cerita, gambar-gambar ini adalah time kitaorang dating. Jom kita tengok gambar.

Malu-malu, sengih-sengih, dan lagi tepat blur. Time inilah makan tak kenyang, tidur tak lena mandi tak basah tu. In the middle and diawang-awangan. Is it LOVE?

Sengih-sengih dengan BBM nya..


Kadang speechless, senyum je, senyum dah show a lot of meaning. Dalam hati ada taman..


Wawa dengan gaya ngadangada. Mr.Fand lagak Mr.Cool.. 


Half + half = one 


Time ini malu-malu, tak berani nak bertentang mata. Menyampah! haha..


Buat tak faham je. Malu-malu padahal muka dah merah padam. Masing-masing control ayu and macho. Eh ayu ke?  :)


Speechless.. sengih ear to ear.. :)


Kenangan indah biar kita simpan sampai bila-bila. Nati boleh cerita dengan anak and cucu kebahagiaan atuk and nenek dulu. Alahai comelnya lah cucu wawa nanti.. :)

Tagline: Kebahagiaan ada hak setiap insan.
Picture taken by BlackBerry time ni DSLR tak wujud lagi. Gambar ala-ala sephia-toned-picture show u gambar lama. Actually, takdelah lama sangat awal tahun lepas je.. hihihi..

Apa cerita menarik or kenangan terindah you all with your partner?

10 comments:

  1. masa bercinta tak lama...tp ade gak gambar ambil masa deting...tp bila letak kt blog org kutuk plak..kata belum apa2 nk tayang bakal laki baru...huhuhu sedih sgt rs ms tu....taulah kita ni tak sebaik org lain...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha that's why la, wawa keluar picture ni time dah kahwin.. biar kak gee apa orang nak cakap.. sabar ek, wawa kan ada.. :)

      Delete
    2. tu ler wawa.......silap gak..pi letak gambar sebelum kahwin...tp gambar supan2 je pun..takde plak gambar pelok2...hurmm kita mmg tak mampu nk halang apa manusia nk ckp kan...tp takpelah tu kisah lama...... :)

      Delete
    3. eh eh picture wawa ni over sangat ke? tak kan? malu-malu kucin tu..
      diaorang jeles sebenarnya tu.. it's ok kak gee jangan kenang2 ok. smile sikit. kenang benda yang happy je.. :)

      Delete
  2. aitt...cik wawa gaya cter cam da kawen jer.. haha neway its soo shweeettt haha n wish u guys hd a blessing time together k. hinggalar ke akhir hayat amin.. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. aikk.. kita dah kawin lah.. last year.. TQ dear for your kind words.. sayang sizzling.. :)

      Delete