Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Thursday, 23 February 2012

The Opposite Of Pink Shop

Drumm roll... yayyyy I'll be selling my pre-loved items. Banyak collection wawa specially blouse. Ok dulu kerja di JB kerja swasta, memang banyak collect blouse. Hari hari tukar, macam-macam colour ada, and favourite brand I ialah MANGO or MNG. Well, dulu kedai MANGO ni bawah office je, so if ada SALE or new arrival I akan terjah. But nowadays pergi kerja lebih comfort pakai baju kurung, government lah kata kan, if pakai blouse or menarik tertarik sikit orang akan pandang atas bawah. Agaknya lah, cause I tak pakai lain except kurung now. Outside or hangout with Mr.Fad baru pakai vogue. Eh vogue ke? :)

But, pre-loved bukan saja baju but akan ada produk lain macam handbag, kasut and so on will be uploaded soon. Tunggu ok. Teaser antara produk yang I akan let go so take a look. 






Harga sangat reasonable, if ambil banyak akan ada lagi promotion. It's so negotiable with me. Harga kat kedai memang tak dapat murah macam ni lah kan.. :)

So please visit my shop. I called it 'The Opposite Of Pink Shop'

3 comments:

  1. wahh sounds good..tak sbr tggu gajiiii heeee
    i want pinky stuff :P

    ReplyDelete