Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Wednesday, 2 May 2012

Teruja Dengan LG Cinema 3D Smart TV


Ok bila mention about 3D you all akan ingat wayang dan of course la 3D glasses. Tapi kali ni kita tukar sikit and imagine 3D TV ada dirumah kita. Boleh layan movie di rumah je, bersama family, anak-anak or berdua bersama hubby tercinta (wawa lah tu) sambil suap-suap keropok ikan instead of popcorn. Bukan tu je, boleh duduk di atas sofa wawa yang empuk tu. baring guling-guling pun boleh depan 3D TV.. :)

Semua impian akan menjadi kenyataan dengan LG Cinema 3D Smart TV.


 With 3D TV jugak, image quality look stunning. Colours, brightness were deep, image nampak real, nampak vivid, colourful,puas hati kalau tengok 3D if compare with LCD TV sekarang ni. 3D TV Memang canggih dan lagi teruja dengan LG Cinema 3D Smart TV.

I have one word for the image quality LG 3D Smart TV: awesome.

If keluar betul macam ni, speecless!

Ha, if gambar cantik, superb and awesome tapi sound tak clear, tak syok kan?
LG comes with Network Blu-ray Disc Home Theater System. With the Full HD capability of Blu-ray technology. Memang awesome HD from LG. Boom boom bang la rumah wawa nati. Bestnya.



In other hand, sometimes wawa tak suka 3D because of glasses, berat and sometime kita pakai lebih masa boleh jadi dizziness. But, LG sangat faham perasaan I, so LG's glasses weight only 16grams. Oh super-comfortable, very-affordable, and don't have to worry about recharging 3D glasses (battery free), silap2 boleh pakai untuk pergi jalan-jalan in sunny day. (oh no no). :)

 Hopefully Nuffnang can give me a chance untuk melihat keindahan LG Cinema 3D Smart TV. 

Date: 19th May 2012 (Saturday)
Time: 6.30pm – 8:30pm

Venue: Courtyard Garden, Bukit Damansara

Dress code: Casual

 
For more info, please go to The Next Generation Cinema 3D TV

The LG 3D TV is something that we are looking forward! I am obsessed with 3D TV now!
Yayy, maybe, this will be my next TV.. :)




3 comments:

  1. klau ikan tu kluar betul..errr,lariiiikkkkk

    btw,lama kak wawa xupdate :)

    ReplyDelete
  2. ala...tak anta lagi la entry ni..but wish to be there with u...leh same2 enjoy Tv yg best ni kan... :D

    ReplyDelete