Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Wednesday, 2 May 2012

Belajar Make-up

Last two weeks, (delay entry) wawa joined make-up workshop by ENUCA. Well, biasalah kan perempuan memang tak dapat nak pisahkan with beauty product, make-up collection. So, disebabkan wawa free that day so terus pergi and memang worth it join workshop ni. 

Motif utama wawa pergi make-up ni sebab nak learn cara make-up quickly and effectively. Tak perlu nak make-up tebal macam pengantin, just simple natural and yang penting nampak muka glowing. Yelah ada make-up tu menyebabkan nampak muka dull, bercapuk, dry skin buat apa kan.

This workshop is perfect sebab you akan belajar hands-on. Ada model kat depan, ada barang-barang dah sediakan you all cuma bawak diri je. And pembantu from ENUCA akan conduct you macam mana nak prepare yourself start dari start cuci muka, toner (with the right way ok, bukan main gosok je), then pakai foundation, pakai concelear, loose powder and part paling best ialah minggu wawa pergi tu, diaorang ajar macam mana make-up smokey eyes. after this if you all nak belajar dari I pun boleh. woots! 

With 3-hours workshop dan free lunch lagi, haih simple worth it. And tell you the truth, ENUCA products memang awesome. For those yang ada cita-cita nak belajar make-up, and MUA-to-be you will get something from this workshop. Or if you want to use make-up to make money, ENUCA can help you.

Bila you all sampai je, semua ni dah prepare untuk u atas meja. U like it?




 

At ENUCA shop centre.. 

 

At ENUCA main entrance.. Need i say more?

 

For more info please go to ENUCA 
:)



2 comments:

  1. sy pun nak bljr make up jgk..tak reti huhu

    ReplyDelete
  2. Saya pakai eyeliner pun tak jadi, inikan pulak makeup. Haha. Kalau ada kesempatan, nak join jugak kelas macamni. Tapi entahlaa bila :D

    ReplyDelete