Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Tuesday, 22 May 2012

Hanis Zalikha - Oh My English!


Blogwalking and terjumpa this video. Cool.
Serius this video best. Suka tengok Hanis Zalikha in this video. Looks cute and pandai je dia buat video macam tu kan? I meant dia edit video tu ok.
Hanis pakai tudung Dian Pelangi ke tu?



Thank you for sharing this video Hanis, you pretty as always. Semua pun ada masalah in english kan, I dah 28 tahun hidup pun, tak mahir lagi in grammar or cakap fluent in English, Semua people pun ada masalah. Sekarang ni 'oh my english' macam jadi trend kan. Kat office ni pun sama.

After tengok youtube hanis ramai plak yang komen ntah apa2 kat you tube tu.
Ish ish semua tak betul..Relax la..

Oh Hanis with me at Celcom LG PRADA..
Ha nak jugak...



Oh em gee!! :)

8 comments: