Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Friday, 18 May 2012

Dating at Genting Highlands - Part 2

Best berasmaradana di Genting Hifghlands, rasa memang berbaloi percutian kita kali ni. Rasa full of loves, balik dengan perasaan happy. Ceh macam balik honeymoon pulak. :)
Perjalanan pun smooth less than hours dari Genting ke Putrajaya.

Sometimes tak salah rasanya kita pergi bercuti kan and tak perlu time anniversary or special event baru nak pergi berjalan kan? So let's plan your holiday dear. Tak perlu nak pergi oversea, dalam Malaysia pun banyak tempat menarik salah satu tu, Genting Highlands. :) 

Eh chop, pergi oversea penting jugak kot. yay! Next month insyaAllah Hong Kong and Bali. :P

Oh ini merupakan view dari bilik we all. Cantik kan? with 17c.. Can u imagine that?

 

On the way balik tu,we all singgah ke Gohtong, Strawberry Park. Bestnya, selain strawberry ada sayur, mushrooms, honey park. Memang best. 

Oh sayur ni you all boleh amik sendiri dan harganya 3 pokok RM10. Awesome! Salad-salad segar semuanya..


Ish ish awek mana ni kutip sayur? :)


Hello Wawa! :)


Suka tengok sayur segar belakang tu.


yes, seronok, surely akan pergi Genting lagi maybe next time with baby! InsyaAllah doakan ok. :)


Yay! I love my life now. I love U and Thank you Mr.Fand. :D

<3

End...

8 comments:

  1. wawa duduk putrajaya ke, wah samalah kita :)

    ReplyDelete
  2. heheh so sweet dpt dating2,,heheh muke pon nmpak enjoy =)

    ReplyDelete
  3. yeah,nanti pegi dgn baby..aminn

    ReplyDelete
  4. untung laaaa p genting highlands.. aida xpernah p lagi. >_<"

    ReplyDelete
  5. boleh tak buat tutorial on youtube macam mana nak pakai tudung macam ni :'( pleashhh

    ReplyDelete
  6. cantik dan menarik.oklah sy singgah dan follow.nt follow me back ok.

    ReplyDelete