Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Tuesday, 29 May 2012

Look Post: Puteri Wawa Tasliman




 Ha, layan ye korang bila mood verangan wawa dah mari.. :) Konon macam ala-ala puteri amik gambar atas buai gitu.
Actually ada cerita best di sebalik gambar ni. But please doakan semua kerja wawa cepat siap so, banyak la I boleh buat entry and cerita aktiviti. Adoi, so much work so little time!
Btw, this is my favourite favourite dress currently, u can mix and match with any scarf (obviously WAFFAA scarf) and any handbag and any sandal. Pakai maxi dress with sandal? little bit funny, tapi rasanya ok kan?
Ok rasanya semua dah tau where to get and what i wore, but just to let you know, I kat buai yang berada di Restoren GARDEN, ALAMANDA. Memang awesome!


For those nak verangan ala-ala puteri boleh pergi this restoren ok. 
Jangan lupa ajak wawa.. ;)

4 comments:

  1. wahhh garden alamanda mcm lagi besar dari yg kt curve tu ek?

    ReplyDelete
  2. Mmg comel amek gmbr kat buaian tue...:-)

    ReplyDelete
  3. mmg konsep restoren ni nmpk mewah kn....

    ReplyDelete