Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Tuesday, 22 May 2012

About WAFFAA scarf

Alhamdulillah, betul orang cakap rezeki tu ada di mana-mana. Just kita kena more effort, hard work for that. And terms rezeki tak datang bergolek or turun dari atas langit is absolutely betul. Tak tipu.
Here, I want to express kepada semua supporter WAFFAA scarf, Thank you. Ada girls dari Singapore and Brunei asked me about my scarf, about international shipping dah tau, but then about payment how ek? Kepada para-para pemilik butik or bisnes yang dah maju jugak, please share with me or maybe other girls yang berminat nak tau, how to promote your bisnes. Oh saya budak baru belajar.
Saya letakan Dian Pelangi sebagai benchmark saya.. Fuyoo..
Honestly, wawa tak pernah rasa nak berniaga and only nak cari untung or nak cari duit lebih. Obviously I memang ada kerja tetap, yes kerja gomen and just please anggap I nak share something with you, or I nak share apa yang selalu I wore with you. So kalau nak cari untung semata-mata boleh je, shortcut, pergi jalan TAR beli je mana-mana shawl yang murah, then jual online. 
So WAFFAA scarf is different. 

Oh WAFFAA scarf with new arrivals.. Shop the latest.. 




I still have so many dreams for WAFFAA scarf to be come true. InsyaAllah. We run this business slowly but sure, plan, and I don't want to be rushing at anything.. this is the rizqi that Allah give to us..
Wish me luck. Thank you..
Love!

Check our latest collection at http://waffaabywawa.blogspot.com/

6 comments:

  1. alhamdulillah rezeki...semoga dimurahkan rezeki lagi...amin...

    ReplyDelete
  2. Untunglaa. Rezeki tu kak wawa. Semog asemakin success tau :D

    ReplyDelete
  3. best kan bila ada kepandaian menjahit..boleh buat duit jugak..

    congrats wawa.

    ReplyDelete
  4. Congrats dear..believe in ur work..believe that dreams do come true!

    ReplyDelete
  5. cantik lah kualiti kain dia,,nnt satu hari nk try,haha eh kene tggu satu hari ek

    ReplyDelete