Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Wednesday, 16 May 2012

SLOANE CLINIC

Siapa yang tak nak cantik kan? Siapa yang tak nak muka nampak muda je. Even dah almost 40, tapi muka tetap muda macam wawa ni.kihkih. :)
Ok don't make a joke, i selalu amik air sembahyang tu yang muka nampak muda. Ish boleh ke cakap macam tu. Tapi most important biar lah nampak bersesuaian dengan usia. Suka tengok someone yang natural beauty, tak perlu nak make-up. But apa yang wawa belajar selama ini, confidence akan buat anda lagi nampak anggun. So confidence with yourself.
Orait, baru tau selama ni kat sini lah if you all nak buat plastic surgery, botox obviously and suntik-suntik muka ni. Untuk event Posibly Beautiful yang I pergi ni memang sangat berguna, dengan teknologi sekarang ni, semua you boleh buat. 

Untuk info lebih lanjut and to let you know,
THE SLOANE CLINIC can make a difference. 

Seronok event tu, wanita dan kecantikan memang tak dapat nak pisahkan.

It's ok try tengok gambar and wawa akan story sikit. 

Talk dari doktor paling hot I pernah jumpa, Dr Low Chai Ling


Ini yang I maksudkan, difference yang boleh SLOANE CLINIC buat. Dagu boleh panjang, hidung kasi mancung, dan memang nampak natural ok bukan plastik sangat.


Their products


 Awards, so memang terbukti sangat bagus.

 The Sloane Clinic (first aid).. :)


 Bilik treatment


 Ubat-ubatan


Last but not least, refreshment untuk we all la.. :)


With Dr Low Chai Ling


With blogger

 

Whatever it is, opinion peribadi wawa, kecantikan tu lahir dari dalam..
 Ok bila tengok picture bawah ni, dari dalam mana kecantikan tu datang? :)


So, thank you to Nuffnang for this invitation. Love Nuffnang!

3 comments:

  1. Dr tu muka macam Dato' Michelle Yeoh la. hehe. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan? if you tengok personally sangat cantik ok.. kulit mulus..

      Delete
  2. bestnye...kalo de event camni, ajak la i..hehee

    ReplyDelete