Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Friday, 16 December 2011

Stripe Dress with...

.. my new sandal.. :)





Time ini nak balik Johor untuk reception Ait.. Sempat lagi beberapa snap.. Untuk gambar nikah & repception Ait, tunggu next post. Oh pictures Bandung pun tak masuk lagi.. Busy sangat ni.. waitttt ok.. :)

9 comments:

  1. shantek!
    sandal tu pun...mcm sgt selesaa je..
    isk nk kena cr sandal gak ni...hehe

    ReplyDelete
  2. hehehe.. TQ.. jom beli flitflop. comfortable. :)

    ReplyDelete
  3. wow such a nice blog... blogwalking.. do visit mine.

    ReplyDelete
  4. Whooaa.. Suke. Nak sgt beli buat collection fitflop plak.. Tapi SEDIH! No size. Paling bsr 10. Tp 10 die pjg. Bkn lebor.. Frust gile2. Dah la dlu ssh nk crik kt mesia..Bile jmpe frust. Btw ctk sgt2..

    ReplyDelete
  5. cant wait for another post ;)

    ReplyDelete
  6. Comelnya pakai baju belang melintang cam ni, akak tak leh dik kene pakai menegak je, kalau melintang besar lagi jadi beso kapal selam.. huhu

    ReplyDelete
  7. @fabulous: ye ke? wawa pakai size 39. tapi rasanya design tu memang besar kan. comfortable sangat. lupa terus kat heel.. :)

    ReplyDelete
  8. @hazey: hahaha takdelah macam kapal selam time NAPBAS gorgeous je akak.. :)

    ReplyDelete