Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Thursday, 1 December 2011

Give Away Kelaaaassss U Wawa!!


Ha ha ha, thanks pada yang tanya bila give away wawa nak keluar. Now! 

Jom join give away ni. Mudah, simple & hadiah superb!

Syarat-syaratnya:

1. Follower Wawa Tasliman
2. Post dalam blog you all entry bertajuk "Give Away Kelaaaassss U Wawa!!"
3. Masukkan Banner contest dan link kan terus ke blog ni.
3. Letak picture korang bertudung yang paling stylo mylo. Boleh seorang, bersama teman or your partner, ramai pun ok.
4. Include sekali dalam entry, your personal quote or slogan masing-masing. Tak kisah panjang mana pun. 
5. Jawab soalan ni ok: Adakah anda sudi untuk makan bersama wawa di The Garden Cafe, Alamanda, Putrajaya?!
5.  Tinggalkan link entry you all di ruangan comment Give Away Kelaaaassss U Wawa!! ni.

Expired Date: 1 Disember 2011!


Banner

B

The prizes:    


 

The winner akan wawa announce a week after that & pilih based on kriteria: personal quote / slogan paling kreatif & gambar paling superb. If you all semua superb, wawa akan mintak Mr.Fand untuk pilih. Keputusan adalah muktamad, surat menyurat tidak akan dilayan. :)   



Good Luck! 

43 comments:

  1. alamakkk will come back later for this GA yaaa

    ReplyDelete
  2. salam Wawa..Tahniah anjurkn GA.K.atie harap akan ramai yg join yer.Apa salahnya klu kat blog buat GA tp join GA kwn2 yg lain :D

    ReplyDelete
  3. nk join..tp tunggu amek gambo best2 skit..hik3..

    ReplyDelete
  4. @kak azatie: betul tu tak salah pun. jom kak atie join this GA..

    ReplyDelete
  5. @mama gee: hihihi.. gambo gee dah banyak yang cantik ok!

    ReplyDelete
  6. salam wawa.Terima kasih jemput k.atie join GA wawa yg kelasssss ni TP sbb syaratnya kena letak gambar owner blg...rasanya Xdpt join kot!
    Insallh,GA wawa yg akan dtg,k.atie join ya.Nnati k.atie promotekn GA wawa kat blog k.atie ya.

    ReplyDelete
  7. http://budak-contest.blogspot.com/2011/10/give-away-kelaaaassss-u-wawa.html

    join ya :)

    ReplyDelete
  8. azza join. .

    http://azzalifestory.blogspot.com/2011/10/give-away-kelaaaassss-u-wawa.html

    ReplyDelete
  9. saya join ya kak :]

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2011/10/give-away-kelaaaassss-u-wawa.html

    ReplyDelete
  10. http://atienabila.blogspot.com/2011/10/give-away-kelaaaassss-u-wawa.html

    atien da join...
    jemput join GA atien jgk...
    =)

    ReplyDelete
  11. hi wawa! dah join: http://zb-giveawaycontest.blogspot.com/2011/10/give-away-kelaaaassss-u-wawa.html

    ReplyDelete
  12. join...

    http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/10/give-away-kelaaaassss-u-wawa.html

    ReplyDelete
  13. done darl..

    http://lindasyasya.blogspot.com/2011/10/give-away-kelaaaassss-u-wawa.html

    ReplyDelete
  14. thank you all for join.... ajak yg lain ok..

    ReplyDelete
  15. eh.. ada give away lah.. nak masuklah.. kalau fand tak pilih y.. siaplah die!!!

    ReplyDelete
  16. http://kpopfa93.blogspot.com/2011/10/give-away-kelaaaassss-u-wawa.html

    joined!

    ReplyDelete
  17. Alycia join..

    http://alycia-dan-contest.blogspot.com/2011/10/give-away-kelaaaassss-u-wawa.html

    tq ;)

    ReplyDelete
  18. Done

    http://ytelife.blogspot.com/2011/10/give-away-kelaaaassss-u-wawa.html

    ReplyDelete
  19. join

    http://ytelife.blogspot.com/2011/10/give-away-kelaaaassss-u-wawa.html

    ReplyDelete
  20. kelaaasssss lah you all.. thanks for joining.. :)

    ReplyDelete
  21. wawa..apa kata upkan entry ni jadi 'sticky post' supaya dia terus berada kat atas sampai giveaway wawa tamat pd dis nnti...so org nk post nnti takyah nk skroll2 ke bawah..

    ReplyDelete
  22. @mama gee:thank you gee coz remind me. actually wawa dah buat dalam bentuk picture and boleh klik pada picture tu. tapi takpe lah now wawa dah buat sticky post as your advice. TQ.

    ReplyDelete
  23. owhhh hehe ahkak yg tak pandai..hehe sori eh...

    ReplyDelete
  24. http://duniakebahagiaanku.blogspot.com/2011/10/give-away-kelaaaassss-u-wawa.html

    join.......

    ReplyDelete
  25. owhhohoho seb bek sy laki x pt nk join kekekeke

    ReplyDelete
  26. Dah join...

    http://kisahseorangogy.blogspot.com/2011/10/lama-tak-join-apa2-ga-contest.html

    ReplyDelete
  27. yeahooo. this GA looks so much interesting ;)

    ReplyDelete
  28. perghhhhhh nama contest pun dh cun habis. sgt menarik contest nie ;)

    ReplyDelete
  29. Seronoknya dapat makan with you! <3
    Love, Dea

    ReplyDelete
  30. waaa..adiahnye lumayan..dpt mkn..hehe i'allah..wawa join... :)

    ReplyDelete
  31. Terima kasih atas informasi menarik

    ReplyDelete
  32. sdh join :)

    http://theieraziera.blogspot.com/2011/11/give-away-kelaaaassss-u-wawa.html

    ReplyDelete
  33. Do you girls love shopping ???

    Want to shops in the USA since it's cheaper than buying in Malaysia, but most of the stores doesn't ship to Malaysia ?

    No problemo, we have a Parcel / Shipping forwarding service.

    Visit :

    http://tinyurl.com/ShipitoForwarder


    In that article, just click at SIGN UP NOW, it's free to sign up - no obligation. Just have an account in prepare for your future shopping spree.

    I would recommend that service.

    Shop all you want, Gucci, Prada, LV, Christian Louboutin etc you name it girls, it's far much cheaper in the USA than Malaysia.

    Happy Shopping.


    .

    ReplyDelete
  34. salam, akak join ye..:)

    http://iwishiwillwin.blogspot.com/2011/11/give-away-kelaaaassss-u-wawa.html

    ReplyDelete
  35. hai gojes! :)
    dah lama tak mengontes...
    tapi kali ni cik kaki nak join sebab nak jumpa wawa. :p
    'll come back ngan link contest! :)

    ReplyDelete
  36. Salam buat semua stylo ladies di sini! :)

    Khas buat PENCINTA HANDBAGS! Koleksi yg stylo & menarik serta tips yang sgt berguna.

    Kunjungi kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

    TQVM! :)

    ReplyDelete
  37. kelasssss u wawa dah der GA gitu... ok akak memang tak leh masuk GAni cuma doakan semua yang terbaik untuk semuanyer...

    ReplyDelete