Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Friday, 30 December 2011

Happy..

....when my desire or my dream come true..

Muka happy..


yes! my second FitFlop. before this. Electra Strata Grey. And now, Electra in Gold.


Well, to people like me who prefer comfy shoes rather than any other sandals or heels, memang teruja sakan lah. I'll forget about my heel. and I love the sequins.. :)

Was it Fit or was it Flop? :)




Girls! you must have one! Sangat selesa.Let's go flipping and flopping around. :)

Location: Sunway Piramid

5 comments:

  1. cntik la wawa attire u.. bli kat mane?..

    ReplyDelete
  2. Salam

    wawa dah beli fitflops ya tahniah ha ha,kalau pergi fb orange summer closets kadang-kadang dapat reasonable price,tapi ye ke sekarang fitflops dah ada tiruan,kak jana dah ada 3 fitlops,sampai En.Hubby kak jana buat rowing eyes siap geleng kepala lagi bila kak jana cakap nak beli lagi.

    ReplyDelete
  3. mcm kat sunway pyramid je..selesa ke dik??

    ReplyDelete
  4. http://igossiprizal.blogspot.com/ dtg melwat...cntik gamabr2...nice sharing

    ReplyDelete