Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Thursday, 22 December 2011

Can I be your Guest??

Oh my goodness. Cantiknya.. nak lompat-lompat ada, nak baring guling-guling pun ye gak bila tengok dapur makcik saleh ni.. really inspired me nak decor dapur jadi cantik and comfortable macam ni. Oh day dreaming. Jom tengok and feel betul-betul if we have kitchen macam ni. Then compare dapur kita di rumah dengan dapur ni.. ish ish.. :)


You all tengok kat tingkap tu.. Macam tu pun boleh jadi hiasan kan. Kalau kita mesti dah campak mana-mana je.




 Thumbs Up!!

Pictures Source: Aiken House & Gardens

2 comments: