Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Tuesday, 27 December 2011

The Beautiful Wedding of Zarith Eleyana & Hafizul Fadzli



Before ni wawa ada cerita about Ait Engagement and before balik Johor. Now, kita tengok pada nikah & reception wedding Ait.

I'm witnessed the beautiful wedding Ait & Hafiz. Alhamdulillah syukur, semua berjalan lancar. Ait is my everything, kita membesar bersama, share every single story together. Ait is my 1st anak buah. If Ait ada baby nati can call me Nek Cu or Nek Wawa. Oh sangat tak sesuai..

I wish them all the best and harap dapat menjalani kehidupan berumahtangga with full of happiness. InsyaAllah.

I will let the pictures do the talking.

Opps ni bukan pengantin ok.. Ada guest that day tersalah anggap wawa ialah pengantin. Jangan jeles.. :)

  
Pelamin yang super gorgeous!


Ait after nikah. A bundle of nervous. Alhamdulillah semua selamat. Congrats dear!



Yess! Mengada bergambar di pelamin. :)


Ok. Apa yang you all tak tau pasal wedding ni ialah.. Ait survey seluruh Malaysia professional photographer tetapi tak jumpa. Date semua dah fully booked! Lastly fed-up terus dia beli DSLR. Anak buah wawa yang lain pun beli jugak DSLR. oklah tu satu Canon satu Nikon sehingga menyebabkan wawa sangat jeles.

Mereka berdua ni ialah adik Ait. With her excitement.

 
Actually tak banyak gambar pengantin wawa amik, coz i'm busy arrange meja makan beradap. Mak andam and the gang yang useless. So, wawa amik picture ni dari Facebook Ait. 





After reception we all terus ke sawah padi area Muar for outdoor photo session. So, wawa and Mr. Fand layan. We had so much fun and asyik ketawa dari awal sampai habis photo session tu. Rindu saat-saat kepoh tu. :)



Main angkat-angkat.. macam drama hindustan pulak. 


Yang ni main kejar-kejar. 


Ceh berlagak macam photographer professional. We took almost 2000pcs pictures per camera. Pengsan!



Mengada. Nak jugak.. :)
 

See the joyfulness
 




Ready to...


fly.....

 
Camerawoman of the day!







Love & Enjoy!

6 comments:

  1. Baju wawa cantik..pelamin cantik...pengantin pun cantik :)

    ReplyDelete
  2. iya...combination colour cantik la..;)

    ReplyDelete
  3. auww, mmg ada nmpk mcm pengantin jugak. btw, semua photos sgt sweeeet. suka je tengok. :D

    ReplyDelete
  4. @kak gee: TQ for your kind words.. :)

    ReplyDelete
  5. @shima: you know my favo colour is pink right? :)

    ReplyDelete
  6. @kayun: pengantin lama sikit.. :)

    ReplyDelete