Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Monday, 19 December 2011

Sneak Peek: Nuffnang Asia Pacific Blog Awards

First of all congrats to Nuffnang sebab boleh buat grand event macam NAPBAS ni.. congrats.. and i'm so proud invited in this event.. bangga sebab newbie blogger macam wawa ni dapat invitation. I LOVE NUFFNANG.. ok ok ni quick update coz wawa ada training hari ni.. so layan pictures ni dulu ok.. best dapat jumpa famous and senior bloggers.. superb and best!

Muka happy dapat join the award.. :)

 

Registration counter.. wawa boleh lupa bawak IC nasib bawak driving license.. 

 
 Need i introduce ke? Redmummy yang hot walau sarat mengandung. Nampak tak cik epal kat belakang tu?

 

Yes Hanis Zalikha.. cantik.. 
 
MC hari itu.. Nadia Heng.. so gorgeous!


Orait, kena sambung g training. wawa akan upload semua pictures to ok. conclusion Nuffnang the best and i had so much fun masa ni.. toink toink.. :)

If nak tengok wawa boleh juga tengok pada blogger lain.. madammondoq kasihaleeya and facebook nuffnang. ada lagi maybe wawa pun tak habis blogwalking lagi.. till then..

12 comments:

  1. congrats :)

    http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/aku-hanya-mahu-kamoooooo.html

    ReplyDelete
  2. Cantik lah dia masa nuffnang award tu! Nice to meet u! hehe :)

    ReplyDelete
  3. thanks nikisa, memang tak sangka dapat join.. :)

    ReplyDelete
  4. c'axoera tak menang pun tapi seronok dapat join NAPBAS.. :)

    ReplyDelete
  5. hehehe.. cik epal pun sweet sangat.. nice to meet you too.. :)

    ReplyDelete
  6. hi wawa! nice to know u at NAPBA :) keep in touch!

    ReplyDelete
  7. waa...sama lah kita..new bloggie..nice event kan malam tu :)

    ReplyDelete
  8. cantik wawa.... ;)
    untung dpt join award ni..

    ReplyDelete
  9. @Reenee: hi nice to know u too.. keep in touch ok.. :)

    ReplyDelete
  10. @Iela:yup thank you kat Nuffnang coz bagi peluang kat newbie macam kita join big event macam tu.. :)

    ReplyDelete
  11. @kak gee: TQ kak gee.. alhamdulillah.. :)

    ReplyDelete