Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Tuesday, 16 April 2013

Mothercare KLCC

Post ni merupakan sambungan dari entry ini.

So, Perjalanan mencari baby stuff diterruskan ke Mothercare selepas ke Motherhood Expo KLCC.

Siapa tak geram tengok baju, baby stuff di Mothercare. Paling suka sekali Mothercare KLCC. banyak pilihan untuk beli sediakan je duit banyak-banyak. Alamanda ada jugak Mothercare, tapi pilihan dan tahap kepuasan beli kat situ tak best. Di KLCC lagi banyak pilihan dan maknanya lagi banyaklah duit saya akan hangus kat situ. :)

Antara baby stuff yang beli di Mothercare KLCC

Honestly, start shopping beli barang baby kat Mothercare since tak tau lagi baby gender. So beli kaler-kaler yang selamat. Agak-agak ternampak pink tu, that means comel sangat sampai tak tahan nak beli jugak, kalau bukan baby girl terpaksa sedekah kat anak buah atau let go. hihihi. Alhamdulillah baby saya girl. Thank you Allah. I was too excited, who doesn't? 

Sumpah akan pergi beli lagi kat Mothercare. I don't care.. *_*

Tips; Mothercare selalu buat SALE tergempar, so nak tau promosi dia yang latest boleh like Mothercare di FB.

Kat mana favourite place you all nak bershopping? Do share with me.. :)

5 comments:

  1. Kat Kuantan saya tak pasti ada tak mothercare. Macam seronok je shopping kat mothercare. Comel2nya baju. Geramlah tengok..

    ReplyDelete
  2. kt mothercare sume ade...senang nk grab..selalu gak serbu mothercare midvalley...heheheh..

    ReplyDelete
  3. yes... memamg seronok.. sampaikan sanggup kumpul resit total RM600 untuk dapatkan member card dia...
    izwa pun suka gi klcc dan bangsar shooping centre ( dekat ngan ofis ) stress habis kerja kul 5... gi shopping dulu balik ofis sambung kerja sampai 9 malam... dapat sehelai atau 2 helai jadilah...

    stokin dia pun best lembut sahaja matterialnya

    ReplyDelete
  4. best kan mothercare...kain dia sbb selesa for baby

    ReplyDelete
  5. geramnya tgk baju comel2 ni...ni yg x sabar nak tggu expo mid valley lak

    ReplyDelete