Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Wednesday, 10 April 2013

Tempat Berpantang

Wordless Wednesday

Dah siap dah tempat berpantang bagi ibu, dan tempat berehat bagi baby..


  
Semoga semuanya selamat ye little one.. *gosok perut*

Details akan cerita dalam blog post akan datang (doakan saya rajin)

18 comments:

  1. wahhh dah siap semuanya...cantik rainbow color ni..unisex color senang nak recycle kat adik2 dia pulak ;)

    ReplyDelete
  2. aah time beli bedding set ni, still tak tau baby girl or boy.. boleh recycle lagi nanti.. insyaAllah.. :)

    ReplyDelete
  3. hi nak tanya..yg keliling katil baby ni..yg kain putih tu mana nak dpt ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh itu bumper.. from IKEA.. semua set untuk baby cot tu dari IKEA..

      Delete
    2. hee...oh bumper..
      set katil dah sama dah..yg bumper tu je xada lg.
      sbnrya bukan untuk ank sya.ank sedara sy..leh gitu...btw..terima kasih ye

      Delete
  4. Cantiknya! Rajin Wawa! Semoga semuanya selamat amin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni hubby yang setup.. thanks.. selamat untuk awak jugak.. semoga dapat baby comel.. :)

      Delete
  5. wah...i bru planning nak beli bedding set nih dekat ikea dear...tp blum beli lg la..=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. beli.. beli.. ada set bedding baru, kaler pun cantik-cantik..

      Delete
  6. Wah cantik..yang ni tak beli2 lagi huhuu~

    ReplyDelete
    Replies
    1. silakan beli.. macam2 koleksi kat IKEA.. :)

      Delete
  7. semoga selamat semuanya wawa..xsbr nk tgk baby wawa.:)

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. Salam, wawa. Nak tanye mane wawa beli mainan yg gantung kat katil tu? hhehheee.. cute ler.. Kalau bole nak tau rege dia skali... :)

    Aper2 pun semoga wawa selamat & dipermudahkan.. Insyallah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh itu beli kat setia alam mall. brand simple dimple.. tapi tuhari tengok kat baby expo ada, booth jual barang mainan..

      Delete