Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Thursday, 18 April 2013

Baby Stuff From IKEA Pulak!

Selain dari Mothercare, antara salah satu tempat favourite untuk beli barang baby ialah IKEA. Selain dari baby cot yang saya beli kat sana, wardrobe baby, chest of drawer pun beli kat sana. Honestly, IKEA dalah tempat yang saya pergi regularly for the past few month. Ada je benda nak beli, sometimes pergi tu beli 1 barang je, next week pergi lagi ikea untuk beli barang lain. Tak kira lah stuff untuk rumah, atau untuk little one. 

Sapa setuju? Semua barang kat IKEA cantik-cantik kan, reasonable price dan berkualiti. Sapa tak suka woo.

Antara barang yang saya beli untuk baby

baby cot, baby bath tub, wardrobe, chest of drawer, bakul baju, soft toy, 





 full story pasal wardrobe, klik sini 


Baby crib


 Saya sangat excited! keperluan baby mostly dah cukup. 

Sekarang ni perut selalu mengeras, lagi-lagi bila tidur, kadang terjaga & tak boleh tidur semula.. usap perut sambil panggil nama baby (yup nama baby dah ada, Mr. Fand yang pilih)  then akan ok sikit, tak lama lepas tu keras balik. It's ok baby, mama redha asalkan baby sihat.. 

Semoga semuanya selamat dan dipermudahkan.


13 comments:

  1. Alahaiii, semua comel-comel je.

    My Doc said, baby mengeras tu sebab dia tengah practice nak keluar nnt ;p

    ReplyDelete
  2. comelnya... wardrobe tu pun cantik..x makan ruang sgt...harus pegi ni...

    ReplyDelete
  3. wahhh..semua keperluan baby dah lenkap yer..comel2 pulak tu.. semoga semuanya dipermudahkannya..

    salam kenal..ila follow sini =)

    ReplyDelete
  4. salam..for newborn better awk belikan newborn pillow..cantik jer kepala baby nti.salam perkenalan:)

    ReplyDelete
  5. suka sangat pilihan color... cute n ceria je..

    ReplyDelete
  6. cantik.. semua sweet2 je.. geram lak tengok. hehehe

    ReplyDelete
  7. ihhh lucuu dehh:). hey i've already follow you,mind to follow me back?
    thank you cantik :)

    ReplyDelete
  8. perut keras2 tu dh dekat la tu...hihihih...keras dan mule rase bahang sekeliling...hehehe...gud luck wawa!!xsaba nk tgk ur little one :)

    ReplyDelete
  9. wa..kita nampak kotak medela FS lah wa ;p

    ReplyDelete