Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Monday, 18 February 2013

Wardrobe Baby

 Finally dapat jugak siapkan wardrobe untuk little one.. before ini asyik tak berkesempatan. Bila dah siap semua, mak ai excited bukan main lagi. Terus tak sabar nak bersalin. Hihi..


 So, saya kemas ikut bahagian, atas tu acccescories, barut baby, and blanket. Ada romper jumpsuit and legging. Sebahagian je untuk newborn, ada tu untuk 3-6months. Banyak lagi ruang kosong. Banyak lagi kena beli lah kan maknanya. Mana boleh tahan, baju baby girl semua comel kot. Rasa semua nak beli. Isk isk.

Ni chest of drawer untuk little one jugak,untuk letak toiletries, feeding set. Semua belum beli lagi, nanti dah siap beli saya akan share lagi. 


Masih banyak lagi tak beli. Baru 20% je kot shopping. Selalu je tengok barang-barang baby kat Mothercare, Parkson, Jusco, tapi lastly balik tangan kosong. Nanti lah beli, next time boleh datang lagi. So far kita orang memang slow and steady, survey dulu next time datang baru beli. Actually excited, sebab tengok barang baby semua comel.. 

Beria lebih susun semua barang baby ni, nanti kena masuk dalam box jugak sebab saya confinement kat Johor. It's ok semangat tu yaang penting. Hihi..

 Semua furniture from IKEA 

11 comments:

  1. cantiknya siap ada bilik dah yea..bestnyaaaa..
    saya dulu dah sarat baru beli tu pun sikit je..xde letak dlm bilik apa pun huhu sbb nnt semua nak bawak balik kg berpantang.

    ReplyDelete
  2. aah ada bilik sendiri. sebab bilik kitaorang wardrobe semua dah full.. hihi.. ni semua kena masuk box balik sebab pantang kat JB.. semangat je lebih.. :)

    ReplyDelete
  3. alaa... comelnya... special sungguh baby ni.. gegurl ke? tahniah wawa

    ReplyDelete
  4. wahhh siap ada wardrobe bb tu... bagus2... kemas n tersusun je.. ;)

    ReplyDelete
  5. bgs semangat tu wawa, nanti bila anak dh besar dia boleh tgk betapa mama dia gembira menunggu kelahiran dia..hihi..:)

    ReplyDelete
  6. comelnyerrrr....
    bby girl ea.
    tu la, baju bby girl memang comel2, kan.
    rambang mata tengok, walaupun diri sendiri ni takde bby lg. hihii~

    http://ninimohd.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. comelnyeeeeee...best klo dpt ruang besa, rumh sewa ni kcik. tgu ada umh sinri r.

    ReplyDelete
  8. wah, baby girl yer..tahniah...best bila dah ada preparation mcmni..

    ReplyDelete
  9. slm...wawa brp harga almari ikea tue yerk...dah lama aim tp beli jea blm...hihii

    ReplyDelete