Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Tuesday, 19 February 2013

Lunch: NANDO's

 Kita tengok makanan dulu..




Bukan kes mengidam, saja je makan di Nando's. Kat sini saya paling suka dengan peri chips. Dia punya gebu, lembut tu memang walah! Takde kentang goreng tempat lain yang marvelous macam kat Nando's ni lah. Untuk ayam so-so je, lagi suka kenny rogers punya ayam. Oh time pregnant ni, saya lagi suka makan ikan, seefood. Ayam last choice.

After makan kita survey barang baby lagi.. :)

2 comments:

  1. suka sangat ngan Nando's nih.
    suka sos peri2 dia. nak2 yg pedas tu.
    walaupun tak tahan pedas, still jugak nak telan. ;D

    http://ninimohd.blogspot.com

    ReplyDelete