Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Monday, 23 April 2012

WAWA AT LAWALAWA

Normally bila pergi butik baju, ayat yang biasa akan keluar, OMG lawalawalah, lawalah baju ni. lawa-lawa semua koleksi kat sini.
So, sesuai dengan ayat-ayat kita tu, you all kena pergi this butik LAWA-LAWA or go the FACEBOOK
Kalau tak percaya try tengok gambar yang wawa amik dari butik Lawa lawa at Ukay Bouloverd. 
 
 
Aksesori yang ada
 Love the frame picture.

Antara dress yang ada, with very reasonable price.. :)

Tops, sampai pening cos tak tau nak pilih mana satu cos semua lawa-lawalah.. :)



So what? what are you waiting for?! menyanyi ala-ala mizz nina. 
Jom terjah Lawa-lawalah.. :)

p.s/ if nak pergi ajak wawa sekali ok..

9 comments:

  1. wahhh sesuai dgn nama kedai..lawa-lawalah !

    ReplyDelete
  2. uikkksss pegi xajak...huhuhu

    ReplyDelete
  3. Ooo... Kat tutti fruti kan :-)

    ReplyDelete
  4. suke that bracelet! lawa. :)

    ReplyDelete
  5. wawa shupping apa kt ctu :)

    ReplyDelete
  6. ske senyuman wawa..mmg lawa :)

    ReplyDelete
  7. wawa lawa laah.. wawa at lawalawa

    ReplyDelete
  8. teringin nak pegi tapi xtahu kat mana n bila nak pegi..

    ReplyDelete