Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Wednesday, 25 April 2012

Goodbye Blackberry



Goodbye old Blackberry, and welcome for new Samsung.. :)
Beruntung siapa pakai my BB ni sebab still in good condition.. 
Finally I choose full touch screens handphone. No choice lah since I suka sangat with android OS. 
but nowadays seronok and tidur lewat sebab godek-godek my new phone. 

Is there anyone that doesn't like touch screen phones? tapi bila u dah dapat android OS yang banyak function and available FREE application, absolutely u akan suka. yayy!!

11 comments:

  1. nampak baru lagii,pndai kak wawa jaga

    ReplyDelete
  2. Sedihnya kita tak pernah merasa guna handphne mahal cenggitu :(

    ReplyDelete
  3. kalau ada rezeki, nk beli bb hehe

    ReplyDelete
  4. wawa nak let go ker???

    klu nak let go? nk let go berapa...?

    ReplyDelete
  5. 200% sokong...
    Sy hp guna galaxy s, tenet guna tab... Dah stahun stgh pakai..sgt puas hati..android best giler..:-)

    ReplyDelete
  6. 200% sokong..
    Sy guna hp galaxy s, tenet guna tab...dah sthun stgh pakai..sgt puas hati..android mmg best giler..:-)

    ReplyDelete
  7. I've been using full touch screen for almost 3 years now. I hated it at first. But am loving every bit of it now and then. I personally think android is better than apple walaupun I'm an apple avid user. At the same time selalu teringin nak pakai BB. Ohh my, tamak gila semua pun nak! haha.

    ReplyDelete
  8. fuiyoooooo.... masyukkkk!!!

    ReplyDelete
  9. tibe-tibe sedih. handset dah buruk sangat. tapi takda rezeki nak tukar lagi. :)

    ReplyDelete
  10. u look familiar...jap..u ade msk mag eh??love the way u wear ur scarft..how u lilit eh??

    ReplyDelete
  11. Wawa..i planning nak tukar phone but still in dilemma sama ada nak choose iOS (iPhone) or Android (Galaxy S2)... since u pakai android,so far okay tak?ramai cakap apps android much more better + user friendly...haish pening dah i nih~ (-___-")

    ReplyDelete