Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Wednesday, 18 April 2012

HIJABERS BLOGGER PILIHAN

Hi darlings,

Look at this banner, or please check MD (mak dara) blog. howt kan? 
Not only that, MD hosting a contest for hijabers blogger (sesuai lah tu untuk wawa) :)


The prizes (not $$$) but..

"14 atau lebih peserta yang bertuah dan terpilih akan mak promote kaw kaw di entry mak mulai 23 april hingga 13 May nanti." 
MD is famous blogger, and featured in HIJABISTA MAGAZINE (EDISI PENGENALAN) woottss!

 picture taken from my instagr.am

In conjunction with that, here's my picture and simple description. :)

(1) Mix + Match = fashion

 
  

(2) holiday and fashion..


(3) shopping untuk fashion..


 (4) fesyen buat anda lebih berkeyakinan (are this picture confident enough?)


(5) Simple yet elegant with baju kurung


 (6) fashion itu pilihan warna


(7) sense of fashion comes from within


 Oh sangat cliche wawa punya description.

ok that's all.. wish me luck..

:D

28 comments:

  1. Salam wawa.. First things nak wish congrats!! heeee.. pastu ai bekenan ngan u punye cover pic no. 4.. mane nak dapek yo?? heee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam mummy,

      congrats? belum menang lagi la.. :)
      oh wall paper no 4 tu ke? itu masa wawa pergi holiday JB-singapore. that pic kat Jusco Tebrau City, ESPRIT... :)

      Delete
  2. OMG!! Im speeclesssssssssss... thank you sbb sudi join ye.. luvssssssssssssssssssssss ur entryyyyyyy... nantikan entry dari mak dara tak lama lagi yeeee =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. OMGee..

      my pleasure MD, saja join.. :)

      Delete
  3. xsempat lg nk g beli mag hijabista tu..all the pic awesome:)

    ReplyDelete
  4. ooo mknanya wawa la yg selalu beli baju dekat the poplook sampai kita nk beli pon asik sold out saje...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. lama dah tak beli kat poplook.. :P

      Delete
  5. wawa style sangattt..love it !!!

    ReplyDelete
  6. cantikkkk!! nice entry dear :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. you pun cantik.. good luck for us.. :)

      Delete
  7. mak aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,konfem monang :))

    ReplyDelete
  8. saya sudah dapatkan my own copy of hijabista this morning! weiii sangat teruja :) Good luck wawa!

    ReplyDelete
  9. Memang confirm menang... Good luck sis.. ;)

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum..
    !nice..and i loike the colours

    ReplyDelete
  11. Salam Wawaaaaaaaa.. maaf agak lewat utk buat entry ini.. Anak akk baru saja keluar hospital few days ago syukur alhamdullilah skrg dia beransur baik dan baru boleh akk aktifkan diri dalam dunia blog kembali hehe.. here is the entry.. thank you ance again sis :)

    http://www.bicaramakdara.com/2012/05/wawa-tasliman-blogger-hijabers-pilihan.html

    ReplyDelete
  12. salam sis nice blog.hehehe..leh x ajar care pakai shwal gtuh..kite pom pkai spek xreti nk pkai cm gtu..

    ReplyDelete
  13. cantiknya wawa....
    stylo gila...
    terpegun terpesona!
    Fie baru follow sini...(^_^)
    SALAM PERKENALAN

    ReplyDelete
  14. love your stylish hijab style !

    ps : do check my latest blogpost, I got a sponsored necklace which might be a perfect accessories for hijab style ! :D

    Cheers,
    Journal J

    ReplyDelete
  15. cantiknye..ajar saya pakai tudung camni boleh...

    ReplyDelete