Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Friday, 26 August 2011

Majlis Khatam Al-Quran

Majlis khatam Al-Quran ini adalah hajat mak wawa. Sebelum wawa plan nak get married pun mak ada cakap nak buat majlis ini. 'Mak nak panggil semua kawan-kawan mak datang & cikgu gayah, then, ucu kena mengaji'. Tengok betapa excited mak. Alhamdulillah, majlis itu berlangsung as we planned. Night before nikah which is friday. Time itu, semua preparation wedding yang lain almost 90% done.

Attires: Kaftan grey & pink wawa beli from internet. Lupa beli kat mana. But, tudung & inner form Najjah. Baju sesuai sangat, sopan yet vogue untuk majlis khatam lol. Make-up, ha believe it or not wawa make-up sendiri. At least, avoid dari nampak pucat or sakit ok lah kan. 

Posing before start majlis.  




 

Majlis start, ramai kawan-kawan mak yang datang time ni. full support. my family, niece, cousin, semua mengaji bersama. Alhamdulillah, hajat mak termakbul jua akhirnya. 



 
 

Alhamdulillah, this event went successfully with bless from Allah. May all good effort during this event can be continued to lifelong future. InshaAllah. Semoga semuanya sentiasa diberkati oleh-Nya selalu. Aminnn. :)

2 comments: