Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Tuesday, 23 August 2011

What do you regret doing in your life so far?

Bila baca emel lambat 3 hari. Emel dari En.Amir owner Odisi Studio yang mengatakan wawa dapat join iftar with Maria Elena. Arghhh! serius tak perasan emel tu. Dalam BB memang tak setup emel untuk wawa.tasliman@gmail.com. Even notification facebook pun takde. First thought memang tak dapat join iftar tu sebab yang 'like' wawa tak ramai. Competitor siap dapat 'like' almost 3000 'like'. mak aih camner diaorg boleh dapat like banyak camtu ek? tapi yang best nya judge mesti suka wawa (perasan) so wawa terpilih antara 5 lucky person join iftar tu. ye lah sebab almost 400 awek-awek cun tau yang join contest ni. arhhh serius rugi sangat. regret lahhh weiii. rasa lepaskan boyfriend lama dulu pun tak regret macam ni. :)

Harapan musnah atas kesilapan sendiri. En. Amir boleh buat contest yang best-best lagi tak next time, wawa nak join & nak menang. pleaseee. 

Ini lah emel yang wawa baca lambat tu. Nak jugak copy paste sebab nak remind benda regret so far in my life. sigh.
 

 

Ha tengok. di sebut-sebut nama wawa. Apasal la. Apa lah yang wawa buat sampai tak perasan ek. Memang hari-hari check facebook via laptop and via BB tapi memang malang kan?

 

Ini lah picture yang dipertaruhkan. Please make my dream come true one more time. Andai dapat ku undurkan waktu.  



 If pergi mesti dapat jumpa ladies yang cute miut tu kan. argghhh!


Jealous dengan Laila Enzai. Kalau tak mesti muka wawa ada dalam gambar dia orang. sigh. 


Moral of the story. there are no second opportunities in a real time scenario (iftar with maria elena). huwaaaaa.

No comments:

Post a Comment