Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Tuesday, 17 September 2013

Saya Mak Orang

Nowadays, selalu orang tanya, 'u dah kawin ke?' 'yes dah, dah ada anak lagi' 'oh really?'

Dulu-dulu masih single if orang tanya 'u dah kawin?' 'belum lah' dalam hati  terasa muka/style dah tua ke ingat orang dah kawin? Please lah? Balik tu siap bagi tau mak lagi protes tak puas hati orang tanya macam tuh. Ntah apa-apa perangai #self reminder

But now, nak cakap apa, silakan. Saya memang mak orang. Mama kepada Nia Ariana Damia yang comel tuh. :) 
 
Bukti mak orang sebab pakai lipstick kaler pekat-pekat. hihi #ada aku kisah




 

Lipstick MAC Flat Out Fabulous
Shawl Tribal White by WAFFAA
Blouse by FOREVER21
Maxi Skirt by MANGO

1 comment:

  1. Gorgeous Mommy, Wawa! :)Slim dan cantik!

    I've encountered d same prob here, pagi2 lepas parking kete, masa nak naik lift, mesti students tnya 'staff ke students?'. guard baru pun penah tnya,'ni lecturer ke students?'

    Aiyo.

    Saya mak org :P

    ReplyDelete