Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Thursday, 5 September 2013

Persiapan Damia Ke Nursery

Persiapan atau kata lain barang-barang yang perlu disediakan untuk anak mama ni. Semua kalau boleh I nak Damia pakai barang sendiri. Betul ada teacher cakap kat sini (nursery)pun ada disediakan itu ini, but I strictly nak Damia pakai semua barang dia sendiri tak nak campur. Bukan apa selain dari mama awak yang cerewet ni D, I nak kebersihan di utamakan. Macam botol susu, I nak teacher pulangkan, letak dalam bag semula tak kisah botol bersih atau kotor. Biar I balik cuci and steril kan. Esok pagi bagi botol yang bersih and kering pada teacher. Towel pun letak je dalam bag kotor. Hari-hari tukar towel pun mama ok. Satu bundle dah I beli towel untuk Damia. 

Antara barang yang I dah sediakan for Damia

Towel
Bedak
Minyak angin
Shower gel
Mamy Poko
Losyen badan
Blanket
Tilam
Bantal kepala
Bolster
Botol susu
Susu
3 set baju pakaian harian
2 set pakaian tidur
  Toys 

It's ok nursery dengan workplace dekat je. Putrajaya pusing-pusing kat situ gak. If ada barang tertinggal senang je nak amik. Time lunch hour jenguk D pun ok.. :) 

Active sangat Damia sekarang.

 
Pipi montel yang selalu kena kiss




Keletah Damia buat mama rindukan dia selalu.

 

I love u sayang


No comments:

Post a Comment