Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Wednesday, 18 September 2013

Daddy's Girl


Last night tak tau kenapa si cinonet ni tak nak tidur. I memang dah mengantuk sangat, sejak jadi mak ni pukul 9 pun dah mengantuk 9.45 siap-siap nak tidur dan kadang tuh dah tidur. Kalau ada yang nak order shawl tu please awal ye before pukul 9 tu dah whatsapp or email. Kalau tak pukul 3 4 pagi lah I reply kang terkejut plak u oll. Or pagi-pagi baru reply. 

Ok nak cerita kat sini pasal daddy's girl ni sebab Damia ni memang copy cat Mr.Fand. Orang kata 'Fand junior, muka papa dia' adalah ayat yang biasa we all dengar. If ada someone yang cakap Damia muka wawa i'll be the happiest person siap cakap yes! yes! lagi. Sebab dalam  10:1 je gonna say that.

Boo kat mama.

Comparing her eyebrows, eyes, mulut, dagu, memang obviously Mr.Fand. If you all nak tau Mr.Fand masa kecik memang tembam, pipi labuh macam Damia. Time sekarang je pipi dah kecut. hahaha. Hidung pun sebijik macam papa dia masa kecik tapi sekarang je hidung mancung sangat. I akan mintak my MIL picture Mr.Fand time baby untuk compare Damia vs Papa. 

Untuk sedapkan hati mama 'ha i know, Damia ikut mama part peha yang berketak2 tu' sambil cubit-cubit peha Damia yang gebu tu.

Pfftttt..

No comments:

Post a Comment