Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Friday, 6 September 2013

Kenangan Hari Raya

Tajuk pun dah tukar dari Selamat Hari Raya to Kenangan Hari Raya. Nampak sangat bz jadi mama ni, dah lebih bulan Syawal baru nak update pasal raya. Nak jugak update kan.

Pengalaman pertama beraya bersama dengan Damia, antara experience dalam hidup I yang tak boleh nak lupa. Seronok, riuh, busy, penat semua feeling ada bila ada baby ni. Hari raya jadi lebih bermakna, lagi semangat tau nak pergi beraya bila ada baby ni. Kalau dulu berdua pergi beraya pun macam malas-malas je, bukan sebab nak dapat duit raya tapi seronok tengok sedara mara jumpa dengan Damia. Seriously, happy dengan kehadiran Damia.  

Pergi shopping kalau dulu sibuk cari barang kita, baju, handbag, kasut but sekarang lagi sibuk cari barang Damia. Baju dia lebih dari 20 pasang. Baju we all 1 pasang je, itu pun hujung-hujung Ramadhan baru nak pergi cari. Nampak tak keterujaan we all bila ada baby sampai kelengkapan diri pun dan tak dan je. 

Pergi beraya pun sibuk kena siapkan barang macam diapers, baju, handkerchief. Sampaikan baju and tudung kita pun dah bau Damia. Nasib anak mama nih wangi.

So ni antara gambar kenangan hari raya bersama. 


 


Ni pulak Damia bersama baju-baju raya dia. Yup time ni belum basuh lagi, tu yang tag tak tanggal lagi. :)

 
Yayy! mama belikan baju Damia banyak!! 
A'ah memang banyak, sampai sekarang pun ada yang tak pakai lagi. 


Damia oh Damia, semua hidup mama dengan papa sekarang hanya untuk Damia. 

5 comments:

  1. Raya ngan shopping terus berubah dah sekarang kan.semua anak je.hee.tp syok..

    ReplyDelete
  2. ada baby, accessories pun bertambah la jgk kan.tp sonok kn ade baby.

    ReplyDelete
  3. comeynya damia ni.. baju cantik2... best kan baby pompuan.. mcm2 jenis baju

    ReplyDelete
  4. comelnyaaaa damia ni!!
    btw, potrait family raya kak wawa sangat cantik..
    nice color..hee..

    ReplyDelete