Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Friday, 21 June 2013

Jualan Cuci Almari

Pernah tak pergi mana-mana kedai ada jual pakej or set blouse & scarf sekali?? Ha that's why lah TOOP Shop ada jual. TOOP Shop pada yang dah lupa adalah kedai pre-loved wawa.. Antara barang wawa yang rasa tak boleh pakai but still in good condition, I jual. Lebih kurang nak kempiskan sikit baju-baju dalam almari. Sebab apa kempis? Sebab dah gemuk, dah terlebih-lebih sampai tak muat. Mr.Fand baru beli almari sendiri. Dia cakap untuk baju-baju dia, tapi sekarang almari tu dah 3/4 penuh dengan baju I, balance 1/4 baju Mr.Fand. Hahaha.. Jangan marah ok. So untuk mengelakkan dari tumpang almari baju Damia plak, I plan nak let go blouse dan scarf yang ada. Bukan WAFFAA scarf but scarf mostly dari Jalan TAR yang still in good condition. 







3 comments:

  1. Wawa, I suka baju biru tu. size apa?

    ReplyDelete
  2. wawa..takde ke nak let go blouse dari thepoplook?kalau ade inform yea..nak blouse yg plain huhu

    ReplyDelete
  3. Nak tumpang promote sikit. Kalau berminat nak beli telekung sila ke http://naionlineshop.blogspot.com/

    ReplyDelete