Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Monday, 10 June 2013

Sup Bunjut...

.. tapi bukan sup bunjut adabi ek..hahaha..


Mr.Fand lah gelarkan, I bedung baby macam nih, dia cakap, ha get ready Damia kena bedung sup bunjut.. mula2 pelik pastu baru faham, ikat bunjut macam tuh. Actually, nurse kat FPP Hospital Putrajaya yang ajar untuk bedung macam nih. Ini untuk mengelakkan kaki baby tak tegak bila dah besar nanti.Tapi bila baby dah besar sikit kena guna kain bedung yang besar, kain bedung dipasaran tu tak cukup space ye, cantik je lebih. 

Refer pada gambar, mak I memang pantang kalau kepala toleh sebelah kiri atau kanan, takut nanti senget (ish simpang malaikat 44) hahaha.. so kena sendal kiri dan kanan bagi tegak je. Ooo iyelah mak.

Tapi anak Fasha Sandha tu takde pun nak bedung bagai kan. Terkangkang je time tidur. Ok je.. 

4 comments:

  1. i letak newborn pillow jer..kepala baby mmg terletak jer,xde lah kiri kanan kepala baby tu:)

    ReplyDelete
  2. subhanallah...comel sgt baby..siap senyum plak tuh... tahniah wawa :)

    ReplyDelete