Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Thursday, 20 June 2013

Cerita WAFFAA

Hi you all, hari ni ialah hari last berpantang, actually banyak benda nak share tapi kepada mama2 mesti dah tau how busy nya nak melayan baby kan.. but kenangan terindah jaga baby, sleepless nih sangat precious. Oh today tak nak cerita banyak about confinement tapi more to my business WAFFAA scarf.

Today, launch new colour, update setelah lama tak pegang kain-kain tudung nih. Lebih bermanja-manja bersama baby. Ramai yang tanya wawa dah stop jual tudung ke? Nope. Still ON dan mungkin akan lagi rancak lepas nih. It doesn't mean ada baby hobby kita terpaksa lupakan kan, but lagi semangat kita nak buat. Yeah!!

New update nih, wawa dah upgrade kain kepada chiffon crepe yang lagi berkualiti. Kain lagi soft, mudah bentuk. Betul orang tanya macam mana kain chiffon yg u jual tu? Kita nak cerita pun susah, macam perfume gak, kalau orang tanya macam mana bau? sedap tak, of cos kita akan jawab sedap bau fresh, sangat subjektif kan. Ha senang macam nih, kain baru untuk WAFFAA scarf nih, if you all pernah rasa or peminat setia tudung 3 layer, FAREEDA, kain chiffon from WAFFAA nih lebih kurang macam tu. Yesza memang sedap pakai and senang nak bentuk. 

Jahitan pulak lagi kemas. Please refer gambar di bawah ye kawan-kawan.. :) 

#nofilter


So tak perlu nak promote lebih macam kak ton.. Boleh layari facebook WAFFAA.. If office you all facebook kena block boleh ke blog WAFFAA.. ;)

Antara kaler pastel yang menjadi keterujaan ramai.. 


dan be bold with colour!

 
Jom shopping.. See you there!!

2 comments:

  1. Wawa,material tudung ni sama ke dgn sebelum ni?Nampak lain sikit.Kalau jojet,I nak beli

    ReplyDelete
    Replies
    1. hidaya,

      yup material lain.. yang dulu memang agak licin.. ok check WAFFAA blog to order.. :)

      Delete