Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Wednesday, 2 January 2013

Wajah-Wajah 2012

Masih lagi kekal dalam ingatan semua kenangan 2012. Eventhough today dah melangkau 2013, orang kata past is past, let by gone be by gone tapi kenangan tak kan hilang di ingatan. gitu. So, sepanjang 2012 jugak lah, banyak saya amik gambar untuk share dengan peminat friends di blog.

Gambar-gambar ini tak ikut bulan, berterabu but yang penting di setiap gambar ada cerita. Di setiap gambar ada kenangan.












 








































Terima kasih 2012.. Kenangan akan kekal dalam ingatan..

12 comments:

  1. wah cantik semua dan yg pasti wanita tak boleh lari dari gambar dgn handbag...really like pic 1st tu..lembut jer...

    ReplyDelete
  2. wahhh kagum tengok semua gambar2 ni :)

    btw dear, yna ada jual supplement BE dan SNE, jemput singgah blog ya? TQ :)

    ReplyDelete
  3. wahhh cntik2 wardrobe u..oke i nak book jaket leopard print tu, jaket pink, polkadot top n dress tuh..ahahahaha..kalo nak jual pm i dlu k..hp new year dear!

    ReplyDelete
  4. semua baju sis cantik sgt and well match.. if i can be like u, who is really good in fashion..hehe :)

    ReplyDelete
  5. wow, banyaknye gambo, gigih wawa nih, semoga kandungan sihat! hepy new year!

    ReplyDelete
  6. sis, banyaknya blazer... syoknya.

    ReplyDelete
  7. semua cantik... wawa, ada baju2 yg nak let go tak... hahaha..

    ReplyDelete
  8. sume cantek baju u. tapi satu je persamaan dari 1st till last gambar senyum katup gigiii. buat la senyum posing lain skit.

    ReplyDelete
  9. semua ur baju cantik, but satu je persamaan dari 1st gambar sampai habes, senyum xnampak gigi.

    ReplyDelete
  10. HAPPY NEW YEAR!! semuanya cantikkk

    ReplyDelete