Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Friday, 25 January 2013

Babymoon


So, di sebabkan ini lah, I decide, Mr.Fand and me perlukan masa untuk berdua bersama selagi boleh. Since ada cuti Maulidur Rasul & Thaipusam ni, and if sambung cuti terus dapat cuti panjang, we all terus decide untuk pergi bercuti.. yayy!!

So bercakap dengan Mr. Fand. 
"let's plan our babymoon. Kita pergi tempat ada snow ok tak?" sambil but muka comel.. 
"what? u ni time perut dah besar ni, nak pergi oversea ke? Main snow and since when u minat snow ni? or kita boleh pergi bukit tinggi, mesti sejukan dan tunggulah snow yang tak akan turun tu.hehehe" 
Sigh
"tak kelakar ok, but jom lah kita pergi babymoon"
"ok, jom kita pergi ****** nak tak?" (ada unsur surprise disitu)
"Jom!! Nak nak!!! excited terlebih"
Balik from babymoon akan cerita lagi ok..
>_< 

1 comment: