Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Thursday, 3 January 2013

Perangai..

Ternampak gambar ni, someone post dalam facebook. OMG sebijik kena kat diri sendiri. Yes! Ini lah perangai saya. Try test lebih dari 5 atau 6 pasang baju. Mix and match tapi tak match2 pun.
 Mr.Fand dah beberapa kali terjengah-jengah kat pintu, check samada dah siap atau belum. 
"Belum siap hun" me
"sighhh.." Mr.Fand


Almost nak menangis, apa nak pakai. Kadang just nak pergi Alamanda je kot.

Sorry sayang! -__-


8 comments:

  1. Haha semua perempuan camni kut :)

    ReplyDelete
  2. hahahahha meroyan sendri! haha same la prmpuan y tau mnjaga dri mmg bgitu..hahhaha ayat cover!

    ReplyDelete
  3. hahahaha. perempuan memang macam ni. totally me. kekadang dua tiga hari dah macam tu kalau tau ada plan nak ke mana-mana. kronik. :)

    ReplyDelete
  4. hihi..same la kite....last2 pakai baju yang ntah pape...teruk la.. :p

    ReplyDelete
  5. hahaha kelakar tp realiti mmg mcm tue pun.....hahahaha

    ReplyDelete