Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Wednesday, 8 January 2014

Bye Bye 2013, Hi 2014

Sorry too bz too little time, nak update blog pun subahanAllah memang bencinta. InsyaAllah azam baru tahun 2014 nih, nak keep update blog sebab nak keep in touch dengan mummy² semua.

Better late than never, happy new year,  wish you the bright and properus, semua harapan dan wish you all tahun ni dilaksanakan. Wawa plan nak beli rumah tahun ni, dan hopefully hujung tahun dapat pergi PARIS (amboi! alang-alang berangan tu biar berangan sampai ke bintang) mihmihmih..

and motto tahun ni 'stop dreaming, start doing' sebab last year rasa banyak sangat plan nak itu ini, tulis dalam planner terlalu terlalu terlalu (menunjukkan memang) banyak benda, nampak tu nak tu, nampak ini nak ini tapi buat betul2 non ado. wawa wawa tepuk tampar muka sikit, stop dreaming ok. kerja keras untuk dapat apa yg kita nak!


Alhamdulillah ada lah jugak beberapa hasil bukan takde langsung. Tahun ini hadiah paling terindah adalah DAMIA. Alhamdulillah. 


 

4 comments:

  1. boleh buat tutorial pakai shawl mcm ni,if u free hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah dear, nanti kita buat tutorial ok.. :)

      Delete
  2. Assalamualaikum, saya blogwalking kat sini, jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer ;)

    ReplyDelete