Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Friday, 24 January 2014

Barang DAMIA Untuk Dijual - SOLD OUT

Barang Damia maksudnya bukan barang mama Damia. Barang² baby untuk let go. Dulu time pregnant excited semua barang nak beli, selagi list tak lengkap selagi tulah we all tak puas hati. If ada contest, list sapa paling lengkap, maybe we all menang contest tu. mihmihmih. Rasanya banyak blog atau forum untuk pre-loved barang baby tapi, cari tak jumpa (any suggestion?). 

So wawa upload kat sini lah ok. 

First ni, bedung moden, swaddle GUGU. Time ni beli dekat expo KLCC kat butik DYNAS. Time ni wawa cari TANAMERA set berpantang (nasib baik tak beli, kalau beli, lagi banyaklah barang nak let go). I beli set NR (nonarogay) pun ada yang tak pakai. Ok² balik pada cerita swaddle ni, pakai sekali je, Damia suka je tapi mama dia yang tak berapa rajin nak pakaikan bedung. 

Swaddle ini memang comfortable, kain sejuk and material best. 

Swaddle GUGU
RM25
Harga asal - RM40
Condition 9.5/10 (pakai sekali, like new)
SOLD OUT




Second, cloth diapers brand autumnz. Dulu ada lah angan² nak pakaikan Damia CD, sebab terjebak dengan forum CD. Kononya banyak penjimatan tapi harapan tinggal kenangan, tak pakai pun. 

Autummz Cloth Diapers
RM60 (4 pcs)
Harga asal - 1pcs RM25, Set 100 
 SOLD OUT





Ok ni merupakan set penyusuan, semua barang ni wawa tak guna lagi sebab Damia tak nak susu masuk botol, dia nak direct fresh dari badan -__-
So set ni semua pun masih fresh dalam plastik. Botol Avent 2 tu pun masih tak pakai lagi. Daripada tak pakai kita let go.
Set ni dah complete so senang bagi mama yang suka buat stok ebm.

Set Penyusuan
RM75
Harga asal almost RM200
SOLD OUT 








If berminat boleh email wawa.tasliman@gmail.com

Semua barang exclude postage tau. 
Kalau nak COD area Putrajaya boleh tapi tengok time free wawa ok.. :)

Ada gak barang mama Damia yang nak let go. mihmihmih nak jugak. TOOP SHOP.
See you there!


4 comments:

  1. Wah.. brg best2.. tp blom ada baby lg la.. huhu..

    ReplyDelete
  2. saya ada nk jual breastpump..preloved..ada yg nk x??sesuka hati jer tumpang iklan kat sini...hehehehe...mintak maaf ye tuan blog...kalo sesiapa berminta,leh email saya cikpuanfairul@gmail.com

    ReplyDelete
  3. tumpang iklan tuan blog..saya ada nk jual breastpump la...sesiapa yg berminat,email saya yer.. cikpuanfairul@gmail.com

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum sis, wahh banyak gak benda tak pakai kan.. hmm nak kena beli mana yang penting je ni..

    ReplyDelete