Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Tuesday, 21 January 2014

Apa Dalam Beg Mama


Inilah antara barang yang mesti ada dalam handbag mama. Headband tu wajib, paling minima dalam handbag ada 2 3 helai. Boleh pilih ikut baju kaler apa Damia pakai hari ni. Hello kitty tu best friend Damia. I fikir kalau baby girl bawak bear jalan-jalan, ada dalam stroller ke, macam comel je baby tu. Tapi Damia ni bukan boleh kalau risau ke, kang di campak je kitty tu ke mana². Stokin tu satu je, satu lagi takde. Itu standard kot.

Ha mana pampers Damia? Melampaulah tu kan, kalau pergi mana-mana mesti ada papa beg we all bawak sekali. So mana yang wajib tu semua masuk dalam papa beg. Tak pernah lagi pampers dia masuk dalam handbag. Rosak handbag.. :)


2 comments:

  1. kalau MG headband tu sangkut lam keta je..senang, kadang2 lupa pkai lam umah.hehe

    ReplyDelete
  2. hehehe...cute je.. lama jadi silent dalam blog wawa...asik follow ig wawa..sekarang baru nak comment..hehe

    Tahniah jadi parents dah, damia sangat comel dan gebu ok! U should look kat handbag Jan..semua sumbat! pampers, botol susu (Jan tak dapat bf baby dari kecik), wet tissue, toys.hahaha. Itu kalau jalan dekat.. Kalau jalan jauh, kena lah ada beg diapers..hehehe

    Shawl sgt cantik!

    All the best dan rajin2 update..tq

    ReplyDelete