Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Wednesday, 17 October 2012

Harapan Si Mama

Orang kata bila tengah pregnant ni kenalah tengok benda yang cantik, makan benda elok, dengar benda yang baik je, untuk dapatkan anak yang comel dan sempurna dari semua aspek. So, atas sebab ni jugak lah I letak gambar ni sebagai my wallpaper. 



Moga-moga nati boleh kawin dengan anak raja ek?? Ish ish boleh ke cakap macam tu? 

Berdoa untuk dapat baby yang baik, sihat dan sempurna Aminn.. InsyaAllah.

6 comments:

  1. Wawa dh pregnant? Yeay!! Congrats! Bile due date?

    ReplyDelete
  2. Mcm I dulu suke tgk suri ...
    Lupe pulak Nama bapak dia tu...
    Hehehe

    ReplyDelete
  3. nanti dapat baby secantik Kate..

    ReplyDelete
  4. Amboi! :) hehehe kalau baby secantik kate, takde la muka mama papa dia...hihi

    ReplyDelete
  5. Yup..its a 'law of attraction'..i have'nt do it until today but masa my first dulu i put cute2 babies on my office comp desktop..

    ReplyDelete