Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Tuesday, 24 July 2012

WAFFAA ada Peminat??


Woot woot 483 share!! Refer yang lepas.. Fuh!! Dup dap dup dap..

Tak tau kenapa wawa rasa nervous, maybe over excited, takut or ntah lah. Excited sebab maybe ramai yang dah tau kewujudan WAFFAA scarf. Alhamdulillah dengan support from you gurls. Takut if ada yang berkecil hati bila tak dipilih sebagai pemenang nanti. But i know you all memang awesome. Big hugs.. :)

Bismillahirohmanirohim. Dengan nama Allah yang Maha pemurah lagi Maha Mengasihani, I akan pilih 2 orang pemenang dan akan announce dalam WAFFAA by Wawa Tasliman pada pukul 11am. Hopefully tiada bias, tiada talian hayat, tiada kabel besar, tiada amukan, sebab semua nya sekadar suka-suka. InsyaAllah doakan if ada rezeki nanti, I akan buat SHARE & WIN lagi. 

Cerita yang sama juga pasal WAFFAA scarf. I saja google dan ternampak 2 orang blogger yang awesome membuat entry untuk WAFFAA and me. Thank you babe. *pelukketatketat* Eh wangi ke? nak peluk orang ni? Wangi ok pagi ni bau Jadore DIOR. If tak suka bau Jadore, i sembur perfume lain untuk hugs you all.. :)

Ok ni wawa paste sikit gambar dari entry dua blogger awesome ni, If nak tau apa yang diaorang celoteh just pergi link dibawah.Thanks memberku..

Aleen Avril not Avril Lavigne.. :)



By the way girl.. My name is Wawa Tasliman instead of Wawa Talisman. ;)

Tapi Wawa Tasliman still sayang korang..


10 comments:

  1. oo.. akak pun salah la.. selalu baca cam wawa talisman.. sori.. :)

    ReplyDelete
  2. Hey.. Good 4 you, girl! Nnti la one day I jenguk FB tudung itiew...

    ReplyDelete
  3. alah agak2 kak sha ada chance nak menang tak?hahaha

    ReplyDelete
  4. Hai wawa, glad that there are entrepreneur in government department..by the way, we are so close actually...u're in PM's office aite? im here in MOF, Precint 2...and both of us are young entrepreneur...happy!

    ReplyDelete
  5. sejak onie datang blog akak,memang hari-hari nak datang,serius !
    akak punya collection mmg best dan lawa semuanya .... insyaAllah one day onie nak beli collection kak wawa .... :)

    ReplyDelete
  6. kite takde pe nak ckp, kite follow awak je kat cni :))

    ReplyDelete
  7. X sabo nak tunggu pemenang.. hehehe

    ReplyDelete
  8. sy pun suka waffaa scarft..hehe!! neway..Talisman is an Oil & Gas comp near my office..hehe!!
    xsba nk dpt scarft br dr u...hee..

    ReplyDelete