Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Tuesday, 3 July 2012

MAC Private Sale!!

Awesome, super murah, the best produk make-up ever. Discount up to 70% untuk MAC. Memang crazy SALE. Masa pergi tu menggila. tengok tu nak, tengok ini nak sebab harga sangat murah!! Contoh lipstick 1 RM80 dapat 4 with RM80 di private SALE ni. Untuk semua barang, blusher (main lanting-lanting je) lipstick, eyeshadow, lipliner, eyeliner. Semua I beli. Worth every cent!

I'm glad sebab dapat invitation dari my best friend blogger, Thanks so much pada Noor Al-Hameed sebab sudi ajak I join sekali. Love you. Member in crime Ami.
Suka semua barang time tu. Eh MAC hokey, siapa yang tak suka? 

After dah puas bershopping, we all mestilah amik gambar together. (sebab time shopping diharamkan bawak masuk camera) 







Makeup baru saya!! *lompatbintang*



Kalah mak andam.. :)

What I wore:

WAFFAA scarf colour MILO BROWN (my favo colour)
Blazer from H&M
Polka Long Skirt from thepoplook
Accessories Forever 21

12 comments:

  1. Amboi betul2 crazy la klu dpt join ni... Takde nak letgo murah2 ke?

    ReplyDelete
  2. bestnyeeee...kalo i pun, dah beli banyak2 dah... :D

    ReplyDelete
  3. wawa.. blazer cantik.. berapa rat??

    ReplyDelete
  4. Alaa.. ruginye..
    Kalau I tahu pasal MAC sale ni, mau borong 1 kedai. huhu!

    ReplyDelete
  5. untungla...huhu...NAK JGK...
    AHahahahahha

    ReplyDelete
  6. wah.. best dia bershopping ye.. berseri2 wajah..haha

    ReplyDelete
  7. wawaaaa..glad that u love it..lain kali kt pg lagi yeee..i nk picture kite blh?email haliqdiaz@gmail.com..:)
    i pun rase excited la tgk bnyk sgt brg..padahal i da pn ade jgk kn..lol

    ReplyDelete
  8. Besnya wawa. suka barang Mac :)

    ReplyDelete
  9. bestnyer kalau dpt pergi...borong abis2an neh....

    ReplyDelete
  10. check this out~!!

    http://shesaj.blogspot.com/2012/07/my-mrright.html

    ReplyDelete
  11. cantik hokayy blazer tu!
    nak!
    -_-'

    ReplyDelete