Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Sunday, 15 July 2012

Projek Puasa untuk Hari Raya!!

Pilih pilih.. cari scarf yang paling match untuk baju raya you all.. :)
Don't worry pada siapa yang tak reti pakai scarf or shawl, tutorial in the making. Thank to my photographer (Mr.Fand) lol. Takde budget lagi untuk hire annaseaskay or ministry of moment. 

Jom tengok colour yang ada..

Black & Grey Collection


Brown Collection

Milo brown tu ala-ala rosy brown. Colour favourite wawa ialah Khaki brown and orange brown..
 

 Adik beradik biru. Electric menjadi rebutan. Jangan nagis jangan sedih, InsyaAllah before raya ada lagi restock. Raya? Puasa pun tak lagi.. :)


Olive green sangat cantik dari Green Collection.
 

Purple Collection
 

My favourite!! Scream!!
Pink Collection..
 


Semua ini you all boleh dapat di sini. 
 

I akan buat SHARE & WIN di Facebook. Check it out and stay tuned!  


opss ini antara yang telah dibeli dan akan di post on Monday. Siapa nak tolong I bungkus semua ni?

7 comments:

  1. salam wawa... nipis x?
    boleh x tunjuk wawa pakai shawl ni?

    ReplyDelete
  2. okay dah beli dua dan dah share kat FB!!

    ReplyDelete
  3. Semuanya warna warna yg cantik & menarik..

    ReplyDelete
  4. warna attractive! still available lagi tak? berapa price ni?

    ReplyDelete