Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Friday, 20 July 2012

OVERnya!!!

"Green Day - Wake Me Up When September Ends"


Ingat pasal share and win i said before? Start 15 July tuhari, but now sangat over my expectation!!

232 shared!!? 

but i only choose 2 orang. Mula expect dalam 10 orang paling ramai pun 50 people yang join. Hokey tarik nafas kejap, and i try to be fair untuk pilih siapa. Memang takde bias ke pilih bulu ke hokey!

First time ni buat share and win. Untuk suka-suka sebab memang tau you all and myself suka je barang free kan. weh orang nak bagi bagi free, tak nak ke? btw, I really appreciate and thanks for your support, ada kes tu sampai bergaduh, scarf tu dia punya. relax la babe, i promise akan restock and jangan marah-marah ye nanti dah tak comel. kan boleh cakap elok-elok and we can be a friends. *sayanghugandkises* :)

InsyaAllah i akan pilih nanti. Bila dah ada pemenang keputusan adalah confirm, so segala surat menyurat after tu tidak akan dilayan. 

Now ada masa lagi untuk share. InsyaAllah I akan announce dalam wall WAFFAA By Wawa Tasliman

2 comments:

  1. saya tersenarai sekali tak??haha

    ReplyDelete
  2. tu tandanya biz akak orang sudah kenal,good job kak :)

    ReplyDelete