Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Monday, 2 July 2012

It's My Birthday

1st July is my birthday. So today (2 July 2012) saya berumur 28 tahun 2 hari. :) Selamat hari jadi untuk saya. Jadilah insan yang berguna. Jadilah isteri yang solehah, jadilah orang yang betul-betul manusia. Doa semoga 'jadi'lah yang terbaik untuk diri anda. InsyaAllah. Sendiri advice, sendiri jawab, sendiri kena ingat. :)

Hari-hari dalam bulan July akan senyum lebar. Hah over lah tu sebab July is Birth-month..  Orang celebrate sehari je, but Wawa nak celebrate sebulan. Boleh? Anyway thanks yang wish on FB, instagram, twitter, whatsapp or by call. Thank you so much.

Speacial thanks to Mr.Fand, sebab belanja makan di Ben's (selalu pun dia yang belanja) but ada lagi best, masa i tengah window shopping tak plan nak beli pun, dalam MNG Pavilion, dia boleh cakap, u belilah apa nak beli, nati I bayar. Ha? terkejut ok, selalu ayat yang keluar dari dia, 'tak payahlah beli baju lagi, dah banyak kan?, but semalam memang terkejut. Fuh apasalah I tak masuk COACH ke, ZARA ke, hihihi. After tu i pun pilih beberapa collection MNG. Takdelah sampai ribu-ribu pun damage, agak-agaklah I kan isteri solehah yang sangat memahami.. -_______- (Lupa plak nak amik picture. :) 
 
Thanks sayang, I love you so much. Now you know kenapa I nak celebrate birthday sebulan. :)
 
Sekitar dinner or small celebration no-blow-candle, no-potong-cake, no-balloons, no birthday card but I'm so happy. *senyumsampaitelinga*
 
 



This is my birthday cake (Red Velvet) two thumbs up!



Food review: 
Sangat sedap serius! and harga sangat affordable, 1 meal dalam RM20++. Memang sangat worth it, untuk red velvet tu moist soft dan tak manis. Actually nak Strawberry sandwich pavlova tapi dah habis. sob sob. Untuk Nasi Ulam, sedap ayam paprik. I punya husband kan kurang sikit western food ni, so I suruh try spaghetti, carbonara, nasi jugak yang di order. Air ginger & lemon. I order mango milkshake dan Beef Lasagna triple sedap dari Pizza Hut rasa dia, memang superb!

Wish me Happy Birthday please!! *kedipkedipmata*

15 comments:

  1. HAPY BELATED BIRTHDAY SIS..wish ur dream came true..muaxh

    ReplyDelete
  2. Happy belated 28th birthday wawa! Biasanya orang2 yang berbintang Cancer ni naturally loving orangnye kan. I bet you are as well!hehe. May you have more and more happiness! :)

    ReplyDelete
  3. heppi belated buffday ya wawa...semoga berbahagia selalu :)

    ReplyDelete
  4. happy birthday ye wawa! hehe. rupanya wawa dah kawin.. saya tak tau sebenarnya.. hehehe

    ReplyDelete
  5. happy birthday, may Allah blesses you always akak :))))

    ReplyDelete
  6. happy birthday.. dah tua dah..
    semoga doa dimakbulkan..

    ReplyDelete
  7. Happy Belated Birthday Wawa :)
    Wish u have a wonderful day and may Allah always u amin...

    ReplyDelete
  8. Happy Birthday Kak Wawa yang super gorjes.. :)

    Moga cantik cantik selalu...

    ReplyDelete