Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Friday, 21 September 2012

InTrend, Kilafairy & Saya!!

Pada suatu hari, dapat call fron InTrend untuk menjadi teman kepada Kilafairy untuk makan bersama selebriti. Ha? Kilafairy? Ha? Makan? Both sebab I would say NO. Mula-mula tu staff InTrend akan setkan with Akim AF tapi in the end dengan Kilafairy. Hurm tak kisah lah janji dapat makan free!! Boleh? -___-

So pada hari yang dijanjikan, for sure lah weekdays, dan kerja kerajaan ni memang pantang untuk cuti setengah hari ke suku hari, kalau agak-agak tak datang terus je mintak cuti, sebab cuti banyak. Still berpuluh-puluh. So sebab nak jumpa Kilafairy terus mohon cuti. Jumaat rasanya. Oh cerita ni memang dah lama tapi tak sempat nak update. Bulan Jun lepas, sebab nak simpan sebagai kenangan memori indah bersama Kilafairy, so kita cerita jugak. :)

Masa yang dijanjikan telah tiba, sampai di restoren yang Intrend dah tetapkan, di Sentul Walk, sumpah tak pernah pergi tempat ni, Alhamdulillah encik google maps membantu. Sampai awal takde siapa lagi kat resto tu, in my mind, eh salah tempat ke? Eh saya kena tipu ke? Tapi bila call staff InTrend, rupanya they all ontheway dan sesat nak cari tempat. So tunggu je lah. Asyik tengah tunggu nampak dua orang gadis jelita dari jauh tengah jalan catwalk menuju resto tu, dengan berpayung bagai. Rupanya bila dah dekat baru tau itulah Kilafairy and PA dia. Lawa sey, yang paling buat tak boleh kedip mata apasal slim sangat, pinggang 22 je. Tak makan ke minah ni, kulit pun cantik. Tiba-tiba rasa nak balik rumah pulak sebab rasa tak cukup hot nak amik gambar dengan Kilafairy. -___-

Tapi bila sampai tu, dia pun ok sangat, friendly, memang patut jadi retis, gosip-gosip  and berbual dengan dia, dia sangat peramah macam dah kenal lama. Sesuai lah memang I pun kepoh dia pun kepoh. I like. Takde pun tengok dia berlagak ke, over control cun ke, memang best dan sempoi. Tapi kadang tak kedip tengok bibir dia betul ke orang kata botox, tengok macam ori je *sempatlagi*. Maybe dia amik gambar tang bibir tu dia akan buat mungil. Padahal memang original cantik. 

So seperti yang dijanjikan, staff InTrend pun sampai, interview owner resto, Kilafairy dan tanya about myself. After that, makanan pun sampai, belum boleh makan lagi, kena posing ala-ala bff makan bersama. Konon suap, hulur makan pada Kila, minum bersama. Aduh tak reti hokey! Senyum pun tak lepas lagi, sebab as always, I kan kalau senyum mesti tak nampak gigi, but staf InTrend cakap, if u senyum nampak gigi cantik lah wawa" Ha ok lah..

A month after that dah lupa pasal InTrend, suddenly ada akak kat office tegur, 'wah! u keluar InTrend with Kilafairy' so macam blur kejap yang mana ek, baru teringat balik dan terus cepat-cepat beli InTrend.. Kita  amik gambar sikit, buat kenang-kenangan. ^___^


Close up..


Petikan.. 


After that kita bergambar mesra bersama..


Kilafairy dengan gaya manjanya..


With staff InTrend

  I'm wearing WAFFAA scarf in Dusty Pink

Balik tu rasa penat, can't imagine kalau shooting satu filem, artis-artis ni memang dasyat..



7 comments:

  1. Yeke 22 je pinggang kilafairy ni? Kecik gile...

    ReplyDelete
  2. YES!~ Wawa senyum nampak gigi lagi shomel okayyyy! =)

    ReplyDelete
  3. wahh, makan dengan retis gitu. Tapi boleh pulak u lupa. Kalau i, 10tahun pun ingat lagi kot. Bukan senang nak makan dengan artis. hihi :)

    ReplyDelete
  4. wawa..bestnyaaaa..and kila mmg gorgeous..cmne u dpt call..i nak jgk..lol..

    ReplyDelete
  5. Waaa.. bestnya dia...
    Kilafairy tue...
    Bibir nak sama kot... ha ah ah...

    ReplyDelete