Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Tuesday, 25 September 2012

Apa Makna Gambar Ni??

If you all tengok gambar ni, apa yang you all fikir?? 


 Ha tak fikir apa-apa??
Kan ada kereta kat belakang tu dan muka macam tak rela dipujuk.. 
ok ok.. If tengok yang ni pulak??

 If I bagi hint, I sedih bila pandang gambar kereta ni??


If you all tak tau, maknanya takde perasaan lah kot!! -____-
Anyway,
Thanks for the memories MYVI

Sob.. Sob.. Sob..




11 comments:

  1. kemanakah myvi???sudah ada pengganti kah? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. nampaknya sudah ada pengganti..

      Delete
  2. ehemm mesti nak tukar kereta baruuuu ni. hihi

    ReplyDelete
  3. Wahhh kereta baru la tu kan.... Tunjuklah....

    ReplyDelete
  4. Gambar kenangan sebelum tukar kereta baru..

    ReplyDelete
  5. gambar kenangan nak bertukar kereta.. :)

    ReplyDelete
  6. harus la brgmbr kenangan... lepas ni dh tak jumpa dah kan..

    ReplyDelete