Followers

INSTAGRAM @WAWATASLIMAN

Monday, 10 February 2014

Color Block



 





Wawa nak story pasal shawl yang I dah pernah jual before and new series ni. Before this, material chiffon tu memang agak licin but now, material terbaik dan rasanya fabric yang paling mahal if you all pergi ke kedai kain. U can compare our new shawl and please compare quality shawl dulu dan quality sekarang. Berbaloi-baloi. 

Back to basic, I bisnes coz nak share with others apa yang I suka pakai, bukan semata nak cari duit lebih, coz alhamdulillah I ada kerja tetap. Bila somebody tanya, wawa beli shawl kat mana? and I know customize shawl memang susah nak cari yang betul2 ikut keinginan. 

So here is my shawl, zaman mama² ni kenalah pakai shawl yang besar, can give me full coverage. So WAFFAA shawl ada dalam bentuk XL size. Bukan besar sangat but just nice, cute miut je pakai. 

For more colors, visit WAFFAA blog




6 comments:

  1. nice.selamat kenal.jemput singgah blog yer :)
    http://cinta-caramel-latte.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. cantik sangat pastel colour . tp sampai sekarang x reti pakai style mcm ni ..

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum, cantiknya. salam perkenalan, sheila follow sini sebab terbaca kisah baby expo tahun lepas awak tu. hehee ~~~

    ReplyDelete